Dresscode: black tie

Om de exclusieve sfeer van de Eindhovensche Heerenzitting extra te benadrukken is het dragen van een smoking voor alle gasten verplicht.

Entreekaarten

De entreekaarten om de speciale tent binnen te komen worden u door uw gastheer tijdens het ontbijt op 9 februari 2020 overhandigd. Aan de ingang van Pullman Eindhoven Cocagne zal een strikte kaartcontrole plaatsvinden. Minimale leeftijd 21 jaar.

Discretie

De stichting Eindhovensche Heerenzitting wil haar gasten op 9 februari een ongedwongen dag vol topamusement en leuke contacten bieden. Dit is alleen mogelijk als de discretie gewaarborgd is. De Stichting zal daarom geen publiciteit zoeken, noch gehoor geven aan verzoeken van de pers om dit evenement bij te wonen. Het is niet toegestaan foto’s of video-opnamen te maken. Deze afspraak is in de contracten van een aantal artiesten opgenomen en wij vragen u deze wens te respecteren . Uitsluitend een “huisfotograaf” van de stichting is het toegestaan opnames te maken.

Parkeren en vervoer

Indien u met de auto naar de Eindhovensche Heerenzitting komt, is er voldoende parkeergelegenheid in parkeergarage de Heuvel Galerie. Vanaf deze garage zijn alle restaurants gemakkelijk te bereiken. Pullman Eindhoven Cocagne bevindt zich tegenover deze parkeergarage.

 

U kunt ook door een BOB-chauffeur veilig en vertrouwd in uw eigen auto naar huis gebracht worden. Om te reserveren heeft u twee opties: Wijrijden of Euro BOB.

Bestuur Stichting Eindhovensche Heerenzitting

Piet Goevaers
Pascal van Stiphout
Stephan Ament
Lilly-Anne Camp – 06 13 14 45 44

 

Stichting Eindhovensche Heerenzitting
Postbus 36
5680 AA BEST
info@eindhovenscheheerenzitting.nl